Over ons

Welkom op de Nederlandse informatiegids over akoestiek. Ons doel is om Nederlanders onafhankelijk te informeren over akoestische oplossingen zodat ze zich beter op een klus kunnen voorbereiden. Wij zien graag dat alle mogelijke vragen worden beantwoord, maar heb je iets niet kunnen vinden? Laat het ons weten en neem direct contact met ons op.

Akoestiek wordt vaak gezien als een grijs vlak. Het is nog niet zo populair en dat maakt het moeilijk om duidelijke informatie te vinden. We willen misinformatie tegengaan, inspiratie bieden en het voor jou makkelijker maken om onderzoek te doen.

Een niet onbelangrijk aspect zijn de kosten die komen kijken bij jouw project. Wanneer hier zoveel mogelijk inzicht in is, kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden. Gelukkig hebben wij diverse tips waarmee je een inschatting kan maken over de kosten en onnodige kosten kunt besparen.

De oprichter van deze website is een akoesticus die vanaf zijn 19e al ijverig studio’s aan het ontwerpen en bouwen was. Tegenwoordig zie je akoestiek ook vaker terugkomen in commerciele settingen zoals restaurants, kantoren en publieke plekken. Dit laat zien dat men steeds meer het nut van akoestiek begint in te zien.